Verpan A/S (Data kontrollør) markedsfører og sælger møbler, belysning og interiør. 

I det følgende kaldes Verpan A/S for ”Verpan”.

Verpan tager fortrolighed og sikkerhed meget alvorligt, og det er vigtigt for os at sikre, at dine personlige data er beskyttet, når du bruger vores tjenester.

Vores fortrolighedspolitik

Vores fortrolighedspolitik beskriver, hvordan og hvorfor vi indsamler gemmer, behandler og deler dine personlige data. Vores fortrolighedspolitik informerer dig om dine rettigheder i forhold til de personoplysninger, du deler med os.

Verpan indsamler, gemmer, behandler og deler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslov.

Verpans indsamling af personlige data

Opfyldelse af din ordre
Når du afgiver en ordre på Verpans webshop, behandler vi oplysninger om dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger. Formålet med vores behandling er at gennemføre din ordre.

Retsgrundlaget for behandlingen er kontraktmæssig nødvendighed, jf. GDPR, art. 6 (1)(b).

Kundeservice
Hvis du kontakter vores kundeserviceteam, behandler vi de personoplysninger du giver os. Desuden behandler vi alle dine ordreoplysninger, så vi kan hjælpe dig bedst muligt, uanset om du har spørgsmål vedrørende status på din ordre, du har brug for at returnere en vare eller du har en klage. Vores kundeserviceteam har også adgang til tidligere korrespondance for at kunne give dig en optimal service.

Retsgrundlaget for behandlingen er dels kontraktmæssig nødvendighed, jf. GDPR, art. 6 (1)(b), dels vores legitime interesse I at give dig en optimal service, jf. GDPR, art. 6(1)(f).

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, behandler vi oplysninger om dit navn og din e-mailadresse. Formålet med vores behandling er at give dig vores nyhedsbrev.

Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke, jf. GDRP, art. 6 (1)(a).

Vores webside og webshop
Verpan stræber konstant efter at give dig den allerbedste bruger- og shoppingoplevelse på vores hjemmeside og webshop. Vi gør det på forskellige måder, men en vigtig del af det, er at kunne spore din færden på vores hjemmeside. Vi gør det ved at bruge cookies. Du kan læse mere om cookies nedenfor. Vi bruger også dine browserdata til at anbefale produkter, som vi mener, kan være af interesse for dig.

Konkurrencer
Verpan behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik, fordi det er nødvendigt at følge vores legitime interesse i at gennemføre de konkurrencer, du deltager i, for at Verpan kan kontakte vinderen og træffe foranstaltninger til at forberede og sende præmien.

De personlige oplysninger om vinderen bruges af Verpan til at foretage foranstaltninger vedrørende fragten, jf. GDPR, art. 6 (1)(f).

Anden kontakt
Når du kontakter os, behandler vi de personoplysninger, du giver os.

Desuden behandler vi oplysninger om dit navn og andre personlige data, som du giver os ved at tage del i vores sociale medieplatforme.

Formålet med behandlingen er at håndtere din anmodning og give dig en optimal service.

Det juridiske grundlag for behandlingen er vores legitime interesse i at opfylde din anmodning, jf. GDPR art. 6 (1)(f).

Sikkerhed
Verpan har implementeret flere sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod at blive ødelagt, mistet/ ændret, uautoriseret videregivet og utilsigtet adgang. Vi stræber altid efter at beskytte dine personlige data på den bedst mulige måde.

Videregivelse til tredjemænd

Vi deler dine personlige data med tredjeparter, som samarbejder med os om at levere produkter og tjenester. Vi deler dine personlige data med følgende:

  • Leverandører (f.eks. lagerpartere, betalingsløsningsleverandører, transportpartnere, kundeserviceleverandører)
  • Koncernselskaber (til interne forretningsformål, herunder f.eks. tekniske operationer)
  • Offentlige og statslige myndigheder, hvis loven kræver det
  • Trejdeparter er forbudt at bruge eller videregive dine personlige data til noget andet formål end at yde denne hjælp, undtagen i det omfang loven kræver det.

Dine personlige data kan blive behandlet uden for EØS af tredjeparter, f.eks. lande, der sikrer et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse eller i overensstemmelse med Privacy Shield Framework.

Opbevaringsperiode
Vi gemmer og behandler personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde ovennævnte formål, eller så længe loven kræver det. Opbevaringsperioden afhænger af dataenes art og formålet med opbevaring af dataene.

Personlige data på abonnenter på nyhedsbreve gemmes, indtil brugeren beder om at blive slettet.

Dine rettigheder

Du har en række rettigheder I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger.

  • Du har ret til at få adgang og kopiere dine personlige data, der er behandlet af os
  • Du har under visse betingelser ret til at blive glemt, hvilket betyder at du kan indsende en anmodning om at vi sletter alle personlige data, vi har registeret om dig
  • Du har under visse betingelser ret til at kræve, at vi begrænser vores behandling af dine personoplysninger
  • Du har under visse betingelser ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger
  • Du har ret til at få rettet forkerte personoplysninger
  • Du har under visse betingelser ret til at kræve, at vi overføre personlige data til dig eller en anden dataansvarlig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (”dataportabilitet ”)
  • Du har ret til at klage over, hvordan vi behandler dine personoplysninger
  • Du kan til enhver tid trække dit samtykke til vores behandling af dine personoplysninger tilbage, når vores behandling er baseret på dit samtykke

Hvis du ønsker at indgive en klage til Datatilsynet, bedes du kontakte:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K, Danmark
Telefon: +45 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer i fortrolighedspolitikken
Verpans fortrolighedspolitik opdateres løbende, så hold dig opdateret med den nyeste version af vores fortrolighedspolitik, når du bruger vores tjenester

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende beskyttelsen af dine personlige data eller ønsker at bruge dine rettigheder i henhold til dem. Du kan kontakte os på personaldata@nineunited.com.

Virksomhedsadresse

Verpan A/S
Egeskovvej 29
8700 Horsens, Danmark
Telefon: +45 7658 1882

Cookies

Verpan burger cookies til at tilbyde dig den bedst mulige shoppingoplevelse, når du besøger vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der placeres på din computers harddisk, smartphone eller andet it udstyr. Cookien gør det muligt at genkende din computer/ IP-adresse og indsamle oplysninger om de sider og funktioner du besøger.

Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies fra os, skal du deaktivere cookies i din browser. Hvis du gør dette, skal du være opmærksom på, at visse tjenester og funktioner muligvis ikke er tilgængelige for dig, fordi de er afhængige af cookies til at gemme de valg, du foretager.

Verpan burger cookies til at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, til at gemme de valg du træffer, når du bruger vores hjemmeside, for eksempel dit valg af valuta og til at hjælpe os med at foretage løbende forbedringer i det indhold og de funktioner, du løber ind i, på vores hjemmeside.

Nogle cookies gemmes indtil du lukker din browser, mens andre gemmes i længere tid.

Verpan bruger tredjepartscookies. En tredjepartscookie er en cookie, der placeres af en anden end Verpan, for eksempel af andre websteder, der tilbyder indhold på vores hjemmeside, leverandører til nogle af funktionerne på vores hjemmeside eller statistiske analyseprogrammer.

Besøg denne side for at se alle de tredjepartscookies, vi bruger:

Cookies (Link)

Hvis du følger et link til et tredjepartswebsted, skal du være opmærksom på, at du muligvis henter yderligere cookies, der ligger uden for Verpans indflydelse. Det er op til dig at kontrollere cookiepolitikkerne på eksterne websteder.

Denne fortrolighedspolitik er opdateret den 18.11.2020